vlag nl    vlag en

Verzamelaarsdag 2020 succesvol verlopen.

Verzamelaarsdag 2020 succesvol verlopen. Verzamelaarsdag 2020 was weer een prachtige dag. Op zondag 13 september 2020 vond bij ons voor de derde keer de “Verzamelaarsdag” plaats. Het was, ondanks de COVID-19 maatregelen, weer een fantastische dag, als aftrap voor het nieuwe seizoen. Er kwamen weer veel bezoekers die enthousiast veel aparte plantensoorten wisten te vinden. Opnieuw was het een stralende dag in vele opzichten.

Een mooie ontmoetingsdag die voor volgend jaar uiteraard weer voor de 2de zondag van september op de kalender staat. We willen langs deze weg nog iedereen bedanken voor de gezellige aanwezigheid en voor de vele nieuwe kennismakingen.
De volgende verzamelaarsdag zal plaats vinden op 12 september 2021!

Vanaf heden zijn we weer elke vrij-, zater- en zondag open en hopen u graag hier nog vaak te mogen zien. Inmiddels is alles weer aangevuld en zal het sortiment wekelijks worden vernieuwd. Tijdens onze verzamelaarsdag is wederom gebleken dat onze COVID-19 maatregelen geen beperkingen hoeven te geven voor een bezoek aan onze ruim ingedeelde Outdoor Plantstore.

Openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.
Wijzigingen zullen op deze site vermeld worden.