vlag nl    vlag en

Lowgardens Natural Outdoor Plantstore vanaf Paasweekend weer open.

Lowgardens Natural Outdoor Plantstore vanaf Paasweekend weer open. Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om weer open te gaan. Zoals het zich steeds meer laat aanzien zal de huidige CONVID-19-situatie nog een tijdje aan houden. Voorzichtig mogen we positief zijn en “voorzichtig” moeten we nog even blijven. Vanuit een breed gedragen mening dat de plantaardige natuur een positieve bijdrage kan doen aan onze gemoedstoestand, wat wij alleen maar kunnen bevestigen, en dat diversiteit daarin een belangrijk pluspunt is, heeft ons besluit daarin ondersteund. Uiteraard hanteren wij de actuele normen van het RIVM en van de WHO.

Ondertussen staat ons aanbod van planten te stralen in deze uitbundige lente. Nieuw blad, bloemen, geuren en kleuren.


Vanwege onze natuurlijke openlucht-locatie zal er voor het oog niet veel veranderen ten opzichte van voorheen. Onze kwekerij heeft een dusdanige open structuur dat er met meer dan voldoende ruimte vertoefd kan worden. Het enige wat wisselt is ons gevarieerde sortiment en vanaf heden tot nader bericht, vanwege onze ligging nabij de Belgische grens alleen via Nederland bereikbaar (Breda-Zundert).

Het paasweekend 2020 zijn we vrijdag, zaterdag en maandag(2e paasdag) open van 10 tot 17 u. Paaszondag zijn we gesloten.

Na het Paasweekend kunt u weer op de gebruikelijke openingstijden bij ons terecht, namelijk van vrijdag t/m zondag van 10 tot 17 uur.