vlag nl    vlag en

Verzamelaarsdag 2019 op 8 september

Verzamelaarsdag 2019 op 8 september Het is weer bijna zover, de "Verzamelaarsdag 2019" staat voor de deur en we zijn druk met de voorbereidingen. Soorten uit verre oorden maar ook een diversiteit aan zeldzame, aparte en verrassende soorten zullen gepresenteerd worden in zowat alle gewasgroepen. Ook dit jaar met veel nieuwe items, alles uit eigen kwekerij...

“Verzamelaarsdag” bij Lowgardens Nurseries

Elk jaar, op de 2de zondag van september, start Lowgardens Nurseries het nieuwe plantseizoen met de “Verzamelaarsdag”. Op deze dag komt het nieuwe uitgebreide, bijzonder zelfgekweekt sortiment in de verkoop.
Prachtige kleuren, vormen en geuren verwelkomen u bij het binnenkomen van de kwekerij.
Een enorm, veelal gespecialiseerde diversiteit aan bomen, heesters, klimplanten, coniferen en vaste planten in uiteenlopende potmaten met interessante prijzen. Minder bekende en zeldzame soorten met sierwaarde en vaak ook gebruikswaarde, zoals eetbaar, medicinaal, insecten- of vogellokkers etc. Aantrekkelijk om door te kweken voor liefhebbers of meteen uit te planten in uw tuin.
Kort samengevat: Vele bijzonderheden, waarvan sommige maar enkele exemplaren.
Ondertussen worden kruidenkoffie en -thee geserveerd met ambachtelijk gebak en kan u een kijkje nemen in het knusse “Botanisch Atelier”.

Zondag 8 september 2019
Van 10 tot 17 uur
Toegang gratis.
Lowgardens Nurseries & Consultancy
Maalbergenstraat 26
4884 MT Wernhout
www.lowgardens.com
T: 076-8500358
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.