Lowgardens Plantstore open met voorzorgsmaatregelen Corona-/COVID-19-virus

Lowgardens Plantstore open met voorzorgsmaatregelen Corona-/COVID-19-virus Vanwege gedeelde visie dat planten en natuur belangrijk zijn in vooral deze tijd, en dat diversiteit daar een belangrijke bijdrage in doet, blijven wij, zij het met beperking, open voor publiek.
Mede vanwege de verordeningen in grote delen van Europa en adviezen vanuit RIVM vinden wij het belangrijk om onze Plantstore open te houden mét in achtneming van bepaalde voorwaarden.

Uiteraard vragen we u, wanneer u symptomen ervaart, om thuis te blijven en een later moment te komen. Wij hanteren de 1,5 meter afstand-regel tot medemens. De koffie en thee zal voor een later moment zijn. Verder zal het botanisch atelier gesloten blijven.

Onze plantstore is dusdanig van opzet dat er genoeg ruimte is voor een ieder om rustig een keuze te kunnen maken en te genieten van onze natuurlijke omgeving. Betaal, als het kan, contactloos of met pin.

De geplande groepsbezoeken gaan zonder tegenbericht en in overleg vooralsnog gewoon door.
De beurzen en plantfairs in binnen- en buitenland zullen voorlopig geen doorgang vinden of worden verplaatst. Voor de geplande lezingen geld hetzelfde, de desbetreffende organisatie zal u daar over kunnen informeren.
Ons gedeelte Plantstore in Arboretum Kalmthout is evenmin toegankelijk.
Voor vragen kunt u ons altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.